Photo Manipulation - ADOBE PHOTOSHOP

In The Name of Allah, Most Gracious & Most Merciful.

Salam, hey Guys. Memang boring lah aku time cuti sem nie. So KEJABORING aku is PHOTO MANIPULATION a.k.a edit gambar. Hey aku edit pakai PHOTOSHOP. Lame dh tak sentuh. Bersawang dah Photoshop aku. Asyik layan Adobe Illustrator jerr buat chibi character ahah. So Aku curi gambar kat facebook kawan aku. haa.. Biarlah aku curi. Aku suka ha ha. So aku buat step by step mengikut skill aku sendiri and follow my own way after i learn setaun yang lepas. Sem 1 la aku belaja photoshop haa. ^_^
Tengok bawah :

 Harap Faham la.. Picture yg d caption sebelum tu picture yg original. no edit. So aku edit la. Combine byk gmba yg aku amik dr google image. So jadi n hasil nya pada gmbar yg d caption kan selepas tu. heheXD.

Yang ni hasilnya. My PHOTO MANIPULATION gaya HORROR gitu...

So itu saja entry kali ini. Skill aku yg agak setahun melapuk masih dalam ingatan. So hasilnya gambar di atas tu.
K, Salam.

**actually aku tgh merindui seseorg nie ^_^




0 geng blogger komen:

Post a Comment

 

Flickr Photostream

Twitter Updates

Instagram

Meet The Author